08.09.2021  |  Interior  |  Belysning

En iøjnefaldende overflade

Light-Point introducerer deres nyeste farveopfindelse; Titanium – en overflade og farve, der skal fungere som en naturlig udvidelse af det virksomhedens designkatalog.

Farven er inspireret af det nordiske udtryk, der med sin enkle stil og naturlige materialevalg leder tankerne hen mod naturen omkring os. 

Alligevel er den helt sin egen. På én gang yderst diskret og uundgåeligt iøjnefaldende. Og med et farvevalg med en særlig dybde, der changerer fra lys til mørk, alt efter omgivelserne.

Titanium introduceres til en række af Light-Points eksisterende produkter samt en række nyheder, der netop også er lanceret – blandt andet Optic Linear og Orbit Pendant. Af de eksisterende produkter lanceres Titanium blandt andet hos Soho, Vantage, Compact og Drop.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere