03.11.2021  |  Dining  |  Table top

En hvid nyhed fra RAW

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida lancerer RAW Arctic White

aida præsenterer nu en ny farve, Arctic White. Føl den iskolde luft, der næsten gør ondt i dine lunger, lyt til roen som det nyfaldne sne giver, hvor den eneste lyd er åens rindende vand der leger i vintersolen – som giver dig følelsen af at være helt aleVejledende priser:

Middagstallerken – 129,- DKK

Frokosttallerken – 119,- DKK

Desserttallerken – 99,- DKK

Suppetallerken – 119,- DKK

Krus m/hank – 79,- DKK

Krus u/hank – 79,- DKK

Termokrus – 99,- DKK

Skål – 99,- DKK

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt venligst:

Marketing Manager

Anna Margrethe Meier-Larsen

+45 5338 1473

aml@aida.dk

aida er et erfarent dansk designhus, som skaber stentøj, porcelæn, glas, bestik og køkkenudstyr til den moderne borddækning og bolig. Virksomheden blev grundlagt for over 60 år siden og står bag en lang række populære spisestel og designs, her i blandt Poul Pava samt Danmarks absolut mest solgte stel, Atelier, som blev lanceret tilbage i 1984 og stadig er på markedet. aida følger tidens trends uden at gå på kompromis med egne værdier som kvalitet, godt håndværk, funktionalitet og value for money. Senest har aida lanceret det stilrene arkitekttegnede spisestel ENSÕ samt stentøjslinjen RAW, der designes i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. RAW har rod i den gamle bornholmske stentøjsfabrik Søholm, hvis store arkiver og know-how aida erhvervede sig i 1996 – og Søholms værdifulde viden om det gode gamle håndværk vil fremover sætte sit præg på flere a aida’s stel og designs. aida beskæftiger i dag omkring 30 ansatte og har adresse tæt ved vandet nær Århus, Danmark.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere