01.03.2023  |  Interior  |  Belysning

En grafisk genistreg

Det danske lampebrand, Halo Design har lanceret endnu en udgave af Rivoli-lampen, der med sit skandinaviske og stringente look er med til at sætte klassisk kant på indretningen i spisestuen.

Med sine klassiske former, i både sort metal og kobber, der smukt går op i en højere enhed, formår den nye Rivoli-pendel at skabe et klassisk og grafisk twist til boligen. Pendlen er en udvidelse af den allerede eksisterende Rivoli-serie, og lige netop denne udgave af Rivoli er skabt af den anerkendte danske designer Tom Stepp for Halo Design. 

Pendlen kan hænge i spisestuen, over spisebordet, hvor lampen i al sin enkelhed vil pryde rummet med et geometrisk og grafisk udtryk. Lampen er designet til at kaste lys både op og ned, så der skabes en behagelig belysning i hele rummet - samtidig med spisebordet bliver oplyst. 

www.halodesign.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere