26.04.2021  |  Furniture  |  Design

En god bid

Bit fra Normann Copenhagen er en skulpturel og alsidig skammel, der kan optræde i boligen på talrige måder.

Benyt for eksempel Bit som piedestal til en smuk blomsterdekoration, som sidebord til lampen eller som skammel til den ekstra gæst.

Bestandige former som monolitter og søjler har inspireret designer Simon Legald i formgivningen af multifunktionelle Bit. Det stramme udtryk brydes af en karakteristisk, pixeleret overflade takket være små stykker af 100 procent genbrugsplast fra industri og husholdning. 

En særlig metode, hvor plastikfragmenter opvarmes til smeltepunktet ved 120 grader, muliggør at genbruge og omsmelte materialet talrige gange uden at ændre på dets egenskaber. Resultatet er en unik dybde og sammensætning, der gør hvert Bit bord til helt sit eget.

Bit kommer i fire, spændende farvekombinationer. Hvor det multifarvede og gråmelerede synliggør produktion og materiale, falder det sorte og hvide bord ydmygt ind i det eksisterende interiør. Med sin finurlige form og fangende farvespil bringer Bit personlighed ind i enhver indretning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere