06.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

En gave til generationer

At tegne et mønster til en speciel person eller en udvalgt bygning har været drivkraften bag ethvert tæppe, Vibeke Klint har vævet i sine mange år som udøvende kunstner.

Hvert tæppe har været unika, derfor er glæden også desto større, nu hvor Vibeke Klints børn i samarbejde med det danske firma Nodicmodern kan sætte endnu et tæppe i produktion.
 
VK-5 hedder tæppet, der er i dobbeltvævet newzealandsk uld, hvilket gør det ekstra blødt og behageligt. Et tæppe vævet i solide garner, der indeholder en del lanolin, som gør det smudsafvisende, så det også kan ligge i hjemmets mere befærdede områder. 
 
Eftertiden har udtalt, at VK-5 er det mindst Vibeke Klint-agtige af alle hendes tæpper, hvilket måske ikke er så underligt, da hun var ganske ung, da hun vævede det. 20 år og stadig under uddannelse og indflydelse af læremesteren Gerda Henning. 

Nordicmodern nu lancerer tæppet som en del af deres kollektion af udvalgte Vibeke Klint-tæpper.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere