03.08.2021  |  Interior  |  Belysning

En forening af inde og ude

Fleksibilitet, bærbarhed og en forening af inde- og uderum er nøgleordene for italienske Luceplans nye bordlampe Nui Mini. Lampen er med sit petitte design, sin genopladelighed og sit lette men stabile design skabt til at kunne bruges både inde og ude. 

Med Nui Mini øger Luceplan sit fokus på den nomadiske livsstil ved at bruge samme tilgang til indendørs- og udendørs design, og ved at bruge stærke materialer, som holder til skiftende temperaturer og vejrforhold.

Nui Mini er tegnet af den italienske designduo Meneghello Paolelli Associati, som har givet den en cylindrisk skærm i polycarbonat og en klar fod i krystalglas. 

Når man tænder for lyskilden, der sidder gemt bag skærmen, fordeles lyset smukt nedover bordet og skaber et sofistikeret spil af refleksioner i lampens transparente fod. Nui Mini er en forlængelse af væg- og gulvlamperne Nui, som også er designet af Meneghello Paolelli Associati. Nui Minis skærm fås i hvid, greige og sand.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere