06.10.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

En farverig oplevelse

Det italienske brand La Marzocco er kendt for deres serie af klassiske espressomaskiner; Linea Mini, der fås i en bred vifte af friske farver. Nu kan La Marzocco løfte sløret for endnu en farvetilføjelse –denne gang i en smuk, lys olivengrøn farve, der trækker tråde tilbage til det historiske Italien.

Inspirationen til den nye farveversion stammer fra den florentinske renæssanceperiode, hvor den olivengrønne farve typisk her sættes i forbindelse.

Trædetaljerne i valnød er derimod udvalgt med de smukke olivenmarker fra Toscana i tankerne, og det gyldne logo skaber associationer til den gyldne lilje, der har været symbolet for Firenze i mere end 1.000 år.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere