09.09.2020  |  Dining  |  Table top

En fantasifuld tidsrejse

Rosenthals Midas-mønster i Heritage kollektionen er både smuk og rammende i nutidens samfund.

I Rosenthals Heritage kollektion har den italienske designer Gianni Cinti fortolket designvirksomhedens 140 år lange historie og tradition, og oversat det til et moderne formsprog.

Kollektionen består af tre eklektiske mønstre: Turandot, Dynasty og Midas, der alle er dele af et holistisk koncept. De adskiller sig markant fra hinanden ved første øjekast, men er gennemsyret af lignende elementer som guldtoner og specifikke detaljer.

Ved Midas-mønstret er guld centralt for designets udtryk. Her har Gianni Cinti taget referencer fra den græske mytologi med Kong Midas, der forvandlede alt, hvad han rørte til guld. En fortælling, der kan ses som en analogi i nutidens materialistiske samfund.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere