16.08.2022  |  Interior  |  Tekstiler

En evig favorit

Blødt, sprødt og vævet af 100 % økologisk bomuld. Georg Jensen Damasks Percale-sengetøj er blandt favoritterne i sengetøjskollektionen, og nu findes det i en række nye farver, der både hver for sig og sammen skaber et harmonisk og eksklusivt udtryk i soveværelset. 

Farverne Archive, Juniper Red, Light Blue og Light Rose understreger sengetøjets enkle design med få, men velvalgte detaljer som et diskret broderet logo og bændler, der lukker dynebetrækket. 

Nuancerne er inspireret af naturen og er på én gang klassiske og moderne. De bringer en blid og eksklusiv stemning ind i soveværelset. 

Percale-sengetøjet findes både til almindelige dyner, dobbeltdyner samt til baby og junior. Ekstra pudebetræk i flere forskellige størrelser sælges separat.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere