23.03.2018  |  Interior  |  Tekstiler

En drøm af puder

Cozy living præsenterer en ny kollektion af bløde og farverige puder, der er inspireret af naturens motiver og harmoniske farveskala.

Puderne er i velour, bomuld og hør og i en bred vifte af dekorative mønstre, som håndmalede blomster, fugle og planter.

Kollektionen er inspireret af naturen langs de danske kyster og farverne er holdt i blå og petroleumsfarvede nuancer blandet med grønne noter og en typisk nordisk gråbrun tone. Et udvalg af puderne er håndbroderet i et unikt design inspireret af planter og blomster. Cozy livings puder kan bruges både indendørs i et hyggeligt sofamiljø eller udenfor på terrassen.

Alle Cozy livings pudebetræk kan vaskes i vaskemaskinen på skåneprogram. Hver pude indeholder det blødeste pudevår af fjer og dun, der alle er Oeko-tex certificerede.

www.cozyliving.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere