30.03.2021  |  Interior  |  Dekoration

En bred stil

Dybt, følsomt, magisk og fyldt med mystik! Den franske maler Odilon Redon er en af de mest fremtrædende repræsentanter for den såkaldte symbolisme, en kunstretning der blomstrede i slutningen af 1800-tallet. PaperDonkey har en række af hans mest populære værker i deres kollektion af kunstplakater.

Det smukke blomstermotiv står i skarp kontrast til Odilon Redons ellers kendte, mørke univers. Kunstneren nægtede at tilhøre en bestemt kunstnerisk skole eller passe ind i en bestemt kunstnerisk kategori. 

Det ene øjeblik fremstillede han alvorsfulde kultegninger, det næste malede han farverige blomsterbuketter og skønne kvinder. Efter sigende var Odilon Redon gode venner med botanikeren Armand Clavaud, der var ansat i de botaniske haver i Bordeaux, som også var byen, hvor Redon var født og voksede op.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere