18.06.2015  |  Bloom  |  Outdoor

En blød og funktionel lounge

Ny udendørsserie fra Skriver Collection.

Skriver Collection er en innovativ designvirksomhed, der i mange år har haft stor succes. Alle serier hos Skriver Collection er designet af Jane Skriver.

Skriver Collection lancerer nu en praktisk og funktionel udendørsserie Orlando Outdoor, der optimerer udendørsarealet med bløde flader.

Orlando Outdoor-serien af hynder og puder er udført i et vejrbestandigt materiale som gør, at de ikke falmer i solen. Materialet er endvidere vandafvisende. Hynderne passer til diverse havemøbler samt pallesofaer. Med et enkelt zip med lynlås kan hynderne nemt lynes sammen, så man kan sammensætte sine hynder efter behov. På den måde får man en ekstra soveplads.

Puder og hynder fås i tre farver: lys grå, grå og mørkegrå.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere