06.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Elvang Denmark får ny bestyrelsesmand

Tidligere direktør og medejer af Kähler skal være med til at sætte fut i væksten hos den danske designvirksomhed.

Elvang Denmark designer og producerer bolig- og modetekstiler i uld, og har siden 2003 har haft fokus på bæredygtige tekstiler af alpakauld produceret under ordentlige forhold i Peru. Den danske virksomhed har ambitioner om vokseværk og firmaet har netop offentliggjort at den tidligere direktør og medejer af Kähler, Jesper Holst Schmidt, er indsat som bestyrelsesformand. Det skriver Elvang Denmark i en pressemeddelelse.

”Jeg ser et meget stort potentiale for Elvang som brand både i Skandinavien og internationalt, da Elvang har en unik position som en etisk ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Elvang er den ene af blot to danske virksomheder, som er certificeret til det højeste niveau hos World Fair Trade Organization og det gør mig meget stolt at være en del af virksomhedens videre udvikling”, lyder det fra Jesper Holst Schmidt i pressemeddelelsen.
 

Tina og Lasse Elvang, som står bag Elvang Denmark, er glade for den nye profil på formandsposten og supplerer:

”Siden vores start har vi skabt et stærkt fundament omkring bæredygtige tekstiler og etisk handel. Vi står nu overfor nogle vigtige opgaver med at højne kendskabet til Elvang og vores produkter. Derfor er vi utroligt glade for at kunne offentliggøre, at Jesper Holst Schmidt netop er tiltrådt som bestyrelsesformand i virksomheden. Med hans erfaring fra blandt andet Kähler og Holmegaard samt hans fokus på innovation og branding, vil han kunne hjælpe os med at tage virksomheden til et nyt niveau, hvor bæredygtighed, kvalitet og design går op i en højere enhed”.

Jesper Holst Schmidt er ifølge proff.dk desuden bestyrelsesformand i virksomhederne Scanseason og That’s Mine.

Elvang udstiller på Ambiente i Frankfurt (hal 8.0, stand E36), hvor virksomheden præsenterer flere nye spændende kollektioner.

www.elvang-denmark.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere