15.08.2022  |  Furniture  |  Brugskunst

Elegance og enkelhed

Gejst er mestre i at skabe originale produkter, der på den mest subtile måde lykkes med at løse hverdagens opgaver både funktionelt og æstetisk. 

Væghylden Nivo Large er ingen undtagelse. Det simple og svævende design bryder med det trivielle og er så underspillet, at den næsten bliver usynlig. 

Hver eneste detalje er nøje gennemtænkt og designet er et mønstereksempel på begrænsningens kunst. Nivo Large lanceres nu i fire nye opstillinger i sort ask og lys eg: A, F, G og H.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere