03.03.2021  |  Bloom  |  Belysning

Ekstraordinær belysning

Indretningen af uderummet bygger stadig oftere bro mellem klassisk indendørs interiør og ønsket om outdoor design ud over det sædvanlige. Med Marc Sadlers udedesign – Solar & Twiggy Grid – præsenterer Foscarini to innovative løsninger, der fusionerer funktionalitet med skulpturel stemningsbelysning.

Solar er en lysende halvkugle i stentøj og plast, der samtidig fungerer som et lille bord, hvor regnvandet glider væk fra overfladen. Solar hylder konceptet om haven som et ekstra leverum og er dermed ikke bare en lyskilde, men et interiørobjekt, der skaber nærvær omkring sig.

Lyset kan justeres med en hældning og en vinkel på 15 grader, hvilket ændrer belysningseffekten, mens lampen stadig står stabilt. 

Designikonet Twiggy er inspireret af et billede af en fiskestang og dens kurver. Stellet er udført i lakeret glasfiber og plast, mens skærmen er ændret til en vævet overflade, der skærmer intensiteten af lyskilden, samtidig med at der etableres en dialog med de omgivende udendørsmiljøer.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere