29.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Eksotisk varme i den danske vinter

Med taginen fra Staub er det nemt at trylle en portion nordafrikansk varme frem på middagsbordet.

Med taginen fra Staub er det nemt at trylle en portion nordafrikansk varme frem på middagsbordet.

Navnet tagine kommer fra Marokko, og ordet tagine dækker både fadet med det karakteristiske låg og den marokkanske slow-cook-ret, der tilberedes deri. Retten tagine kan både være med kød, fjerkræ, fisk og helt vegetarisk. Taginerne i Marokko er af glaseret rødler og står og bobler i timevis, gerne på trækulsbrændere, men Staub har taget et skridt videre, og skabt et produkt, der kan bruges på alle varmekilder inkl. induktion.

Taginen har forsat sin traditionelle form, men kan bruges i det moderne køkken. Staub Taginen består af et dybt fad i emaljeret støbejern, mens det karakteristiske låg er i glaseret stentøj. Lågets koniske form gør, at dampen fra maden stiger op langs siderne og drypper ned i retten igen, så maden bevarer sin saft og kraft.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere