08.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Eksklusive lysestager

Kosta Boda lancerer nu sit seneste samarbejde med den anerkendte svenske designer Hanna Hansdotter. Rocky Baroque er en serie af lysestager, hvis udtryk leger med ideen og forestillingen om den klassiske søjle og kommer i tre farvekombinationer og størrelser. 

Kosta Boda og Hanna Hansdotter startede deres samarbejde tilbage i 2016 og har siden udviklet unikke produkter i grænselandet mellem design og kunst. I Rocky Barok har Hanna designet en serie lysestager, hvor store konturer møder rå, hakkende overflader med kontraster i stærke farver - noget der er blevet en signatur i Hannas designsprog. 
Rocky Baroque-serien er støbt i en kompleks form i Kosta Bodas eget glasværk, en meget krævende teknik, som kun få glasværker har ekspertisen til at mestre. 
"Når man laver en form, arbejder man ofte med at skjule skillelinjerne fra formen. I disse objekter har jeg forsøgt at styrke disse i stedet, jeg kan godt lide at sætte spørgsmålstegn ved eksisterende produktionsnormer og teknikker.  siger Hanna Hansdotter.

www.kostaboda.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere