17.11.2021  |  Kitchen  |  Table top

Eksklusive designdetaljer

Der er noget for enhver smag, når der skal kage på Gense-gaflen. Som f.eks. den klassiske Nobel-kagegaffel, der blev skabt til 90-årsdagen for Nobelprisen og er inspireret af Karl XIV Johans sølvbestik - eller Twist med den dekorative vridning, som gør gaflen til noget helt specielt. Fælles for begge er de træfsikre designdetaljer og den høje finish.

Det karakteristiske øje for enden af skaftet sikrer, at bestiksættet Pantry kan ophænges, og denne smarte detalje betød samtidig, at Pantry blev kendt som 'sømandsbestikket'.

Pantry er designet af Henning Seidelin - han står også bag bestiksættet og kagegaflen Steel Line, der har en elegant formgivning og behagelige linjer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere