09.09.2021  |  Dining  |  Table top

Eklektisk efterår

Med sine klassiske former og kuraterede farver bejler Rhombe Color til mange. Nu kan man se frem til efteråret, hvor Lyngby Porcelæn skruer en tand ekstra op for det eklektiske univers og føjer tofarvede tekopper til sortimentet.

Med sit univers af enkeltdele i forskellige nuancer ligger det i Rhombe Colors DNA at blande farverne og skabe en ultrapersonlig borddækning. Dette efterår fremskrives farvekombinatorikken endnu mere tydeligt, når en ny tekop ser dagens lys. 

Koppen har samme generøse proportioner og svungne hank, som stellets hvide søsterdesign, men bliver til et trendy stilstatement, når to ikke umiddelbart matchende farver bruges på kop og underkop med stor effekt. 

Erklærede farvefans blander den sand/rosa og blå/terrakotta tekop til en firfarvet regnbue suppleret af mælk fra efterårets nye blå kande, når more is more.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere