29.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Ejerne bag dansk designvirksomhed kåret som Danmarks bedste iværksættere

TV2-programmet Vejen til Seier har netop kåret Spring Copenhagen som Danmarks bedste iværksættere, og med en millioninvestering satser virksomheden nu på udvikling af lamper.

I aftenens sæsonfinale af iværksætterprogrammet Vejen til Seier på TV2 accepterede Lars Seier Spring Copenhagens tilbud om at blive ligeværdig partner. Ejerne, Claus Nielsen og Peter Sørensen, blev således kåret til Danmarks bedste iværksættere, og virksomheden fik tilført 6 mio. kr. i investeringskapital.

Vundet over 700 andre iværksættere
Siden 18. marts har 18 udvalgte iværksættere konkurreret på Tv-skærmen om Lars Seiers gunst og investering, men hele 700 danske iværksættere havde oprindeligt ansøgt om en investering i deres forretning.

”Det er fantastisk at stå med sejren i Vejen til Seier. Vi har vundet titlen foran 700 andre dygtige danske iværksættere, og vi har fået en kapacitet som Lars Seier om bord i vores virksomhed. Lars Seier er en af Danmarks mest succesfulde investorer. Det er et kæmpe skulderklap, at han tror på os og Spring Copenhagen. Og så gør den ekstra kapital, at vi for alvor kan gå i krig på blandt andet nærmarkederne i Skandinavien og Nordeuropa”, siger Peter Sørensen.

Investeringen er især baseret på Spring Copenhagens stigende salg henover de seneste år, hvor også virksomheden er gået fra at have et produkt i 2015 (Peberfuglen) til i dag at have mere end 70 produkter indenfor indretningsdesign og accessories til køkkenet, stuen og børneværelset. Med Lars Seiers investering bliver virksomhedens udvikling dog speedet endnu mere op.

”Claus og Peters salgstal taler for sig selv, og de har skabt imponerende vækst. Nu træder jeg ind som ligeværdig partner og tilfører kapital, så de kan skabe noget rigtig stort inden for dansk design. Jeg forventer at skabe en bragende iværksættersucces”, siger Lars Seier. 

Spot på nye produkter
For Claus Nielsen og Peter Sørensen betyder investeringen, at der for alvor bliver sat skub i udviklingen af virksomheden. Den store investering skal først og fremmest styrke eksporten, men ligeledes give rum til produktudvikling, og der er sat ekstra kræfter ind på udvikling af nye lamper, der efter planen skal lanceres til efteråret.

”Belysning er en vigtig del af hjemmet, det påvirker dit humør og velbefindende positivt. Det samme gør smukt og gennemtænkt design. Siden vi startede, har vi haft et ønske om at tilbyde stærke og inspirerende designs inden for belysning. Faktisk har vi arbejdet med vores designere på en række ideer i mere end et år, og nu kan vi sætte så meget fart på udviklingen, at vi forventer at lancere de første designs til efteråret,” siger Claus Nielsen, der er ansvarlig for Spring Copenhagens produktudvikling.

Herfra skal lyde et stort tillykke til Spring Copenhagen med den flotte seier;)

www.springcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere