08.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Egmont udvider e-handelsporteføljen

Egmont Publishing har gennem de seneste godt syv år skabt en solid position inden for e-handel. Nu tilføjes yderligere et selskab til porteføljen af e-handelsselskaber med købet af Royal Design Group.

Egmont-koncernen udvider nu sin position på det nordiske marked for e-handel med købet af det svenske Royal Design Group AB, der står bag de to design-webshops RoyalDesign og Rum21. 

”RoyalDesign har vi haft kig på i mange år. Vi har ønsket at udbygge vores position i ”Home & Interior”-kategorien, et område, hvor vi i Egmont Publishing har stor erfaring i at hjælpe leverandørerne med at opbygge stærke mærkevarer samtidig med, at vi kombinerer inspiration og shopping med gode kundeoplevelser for forbrugerne. I den sammenhæng passer RoyalDesign perfekt ind hos os”, siger Torsten Bjerre Rasmussen, der er CEO i Egmont Publishing.

Royal Design Group AB har hovedkontor i Stockholm og sit lager beliggende i Nybro tæt på Kalmar. Selskabet har 120 medarbejdere med administrerende direktør, Magnus Pettersson, i spidsen.

Egmont-divisionen Egmont Publishing begyndte sine investeringer i e-handel for godt syv år siden. De har i dag en portefølje af otte e-handelsselskaber, der samlet har omsat for 5 milliarder kroner i 2020.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere