30.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

EBB & FLOW vinder international designpris

Den danske designvirksomheds nyeste lampe Smykke er blevet tildelt en German Design Award i kategorien ’Excellent product design – lighting’.

Den internationale designpris, German Design Award anerkender endnu engang dansk design når der uddeles priser baseret på en international fagjurys bedømmelser i kategorierne ’excellent product design’, ’excellent communications design’ og ’universal design’. Fagjuryen består af 46 specialister fra 11 forskellige lande. Priserne uddeles udelukkende til pionerer, der bidrager til den tyske og internationale designscene.

Den danske designvirksomhed EBB & FLOW, der designer lamper har nu vundet en German Design Award i kategorien ’Excellent product design – lighting’ for deres nye produkt Smykke, der kombinerer glas og krystal.

EBB & FLOW designer ud fra ideen om, at lys og lamper ikke bare er belysning og funktion, men at de også skal gøre en forskel i rummet:

”Smykke er ikke bare en lampe. Smykke er en oplevelsesskaber. Mikset af at være et møbel med en funktion og dét at være et stykke interiør, der er smukt at se på, gør Smykke til et objekt, der danner ramme for din kvalitetstid alene, med vennerne eller med familien. EBB & FLOW spreder med Smykke og sine andre designs tendensen om at lys og lamper ikke bare er til belysning, men at de betyder noget og skaber en forskel i rummet”, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

EBB & FLOW har udover den fine vindertitel også modtaget to ’special mentions’ for de to designs Lute og Futura, der ligesom Smykke er designet af Susanne Nielsen. ’Special mention’ gives til produkter, der afspejler succesfulde løsninger og hædrer dermed også virksomheden og designeren.

www.ebbandflow.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere