03.01.2020  |  Furniture  |  Belysning

EBB & FLOW vinder en Iconic Award

Indhold fra partner Hvad er dette?

EBB & FLOW modtaget den prestigefyldte design pris, Iconic Awards: Innovative Interior 2020. Prisen er for lampefirmaets nye, smukke og funktionelle Horizon design.

For første gang har EBB & FLOW modtaget den prestigefyldte design pris, Iconic Awards: Innovative Interior 2020. Prisen er for lampefirmaets nye, smukke og funktionelle Horizon design.

The Iconic Awards: Innovative Interior hylder kun de bedste af de bedste møbler og interiør i designindustrierne. Udover at være en konkurrence, skaber de også en platform for networking mellem arkitekter, produktdesignere og boligudviklere. Prisen uddeles af en jury, som er udvalgt af German Design Council.

Horizon lampen er designet af Susanne Nielsen, stifter af EBB & FLOW. Stråler af lys skinner gennem det transparente glas. Det kan oplyse ethvert loft eller væg. Den nye Horizon er en statementlampe med karakter. Formen har kant og en følelse af uendelighed, og designet har til formål at indfange blikke med dets unikke look.

Håndværk er en del af EBB & FLOWs DNA. Dette kommer til udtryk i Horizon kollektionen, der er produceret af mundblæst glas. Glaslampen er afsluttet med en metalplade i enten guld eller sølv samt en solid metalfatning bag på lampen, som gør det muligt at installere den både på væg og loft. Lampen er tilgængelig i tre størrelser og et væld af smukke og tidløse farver. Perfekt til kølige nordiske såvel som lyse eller dramatiske rum – den er ideel til belysning i soveværelse, hall, restaurant og hotel.

Som en del af vinderprisen fra Iconic Award bliver Horizon designet udstillet ved ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior exhibition ved Kölnischer Kunstverein i Køln. Dette finder sted fra 13-19 januar. 

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer dekorative og funktionelle lamper. En kombination af klassisk britisk og moderne nordisk stil samt en passion for materialer som glas, krystal, metal og stof resulterer, i en stil der tilfører moderne kant og farverig dybde til din belysning. Ebb & Flow er en dansk virksomhed med kunder i over 40 lande verden over. Gennem webshop,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere