05.03.2020  |  Furniture  |  Belysning

EBB & FLOW træder ind i badeværelsesbelysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Horizon væg- og loftslampe kombinerer enkel styling med ypperlig funktionalitet. Den multifunktionelle lampe, der kan installeres til både væg og loft, er perfekt til badeværelsesprojekter.

Den nye Horizon væg- og loftslampe kombinerer enkel styling med ypperlig funktionalitet. Den multifunktionelle lampe, der kan installeres til både væg og loft, er perfekt til badeværelsesprojekter. Den er dekorativ og simpelthen en statementlampe. Horizon vil med dens IP44 certificering kunne tilføje farver og skønhed til mange stilarter i badeværelset.

Horizon serien er fremstillet med mundblæst glas. Tilgængelig i tre størrelser og et utal af tidløse og skønne farver. Velegnet til både nordiske såvel som farverige og dramatiske rum, så er dette design ideelt som belysning i ethvert badeværelse.

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer dekorative og funktionelle lamper. En kombination af klassisk britisk og moderne nordisk stil samt en passion for materialer som glas, krystal, metal og stof resulterer, i en stil der tilfører moderne kant og farverig dybde til din belysning. Ebb & Flow er en dansk virksomhed med kunder i over 40 lande verden over. Gennem webshop,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere