20.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Dyson V11 Absolute Extra Pro ledningsfri støvsuger nu med 120 minutters driftstid

Dyson har netop løftet sløret for virksomhedens seneste ledningsfrie støvsugerteknologi, der nu byder på 120 minutters støvsugning takket være et nyt klikbart batterisystem.

“For 10 år siden satte vores ledningsfrie koncept en ny standard på markedet for rengøring i hjemmet. Det gav millioner af brugere adgang til nem og effektiv støvsugning. Lanceringen af Dyson V11 satte endnu engang en ny standard for intelligent ledningsfri støvsugning, men alligevel fortsatte vores ingeniører med at videreudvikle vores teknologier. Dyson V11 Absolute Extra Pro byder således på kraft, fleksibilitet og indbygget intelligens i op til to timer, hvilket sikrer kraftig støvsugning i længere tid, lyder det fra John Churchill, VP of Floorcare i Dyson.

De to klikbare batteripakker forlænger maskinens driftstid op til 120 minutter sammenlignet med Dyson V10 – med indbygget garanti for, at sugeevnen ikke forringes undervejs (fade-free). 

Tre mikroprocessorer i den ledningsfrie Dyson V11 Absolute Extra Pro overvåger maskinens ydeevne op til 8.000 gange i sekundet. Processorerne er en del af Dysons Dynamic Load Sensor, der sidder inde i børstehovedet, i motoren og i batteriet. Det gør, at sugestyrken automatisk tilpasses afhængigt af gulvtypen, og brugeren kan løbende se, hvor lang tids støvsugning, der er tilbage.

Dyson V11 Absolute Extra Proledningsfri støvsuger kan købes i blå eller guld.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere