19.04.2021  |  Interior  |  Accessories

Duftende luksus

Fragrance er den majestætiske stage i applicatas Circle Collection af den danske designer Amanda Lilholt. Stagen er udført i massiv, ubehandlet messing og med en top af mundblæst glas. Løftes glasset af stagen, findes herunder et medfølgende håndstøbt duftlys med mild duft af cedertræ.

Fragrance kan stå helt alene, som en gylden skulptur i vindueskarmen, på skænken eller sminkebordet. Eller den kan stå sammen med andet yndlingsdesign i et personligt stilleben. Og så er den dekorativ med flammen tændt - og slukket.

Fragrance - og resten af Circle Collection - er skabt med inspiration fra solen og dens helt stramme geometriske form, cirklen. De har således alle det samme geometriske udgangspunkt, men rummer meget forskellige udtryk, udformninger og funktioner, der supplerer hinanden som helhed.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere