21.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Drømmende sengetøj

Hvad vi gør i sengen, er omdrejningspunktet for sengetøjsserien Snooze fra Normann Copenhagen, og fås nu i to nye, hyggelige varianter.

Snooze sengesættene er allerede tilgængelige i tre forskellige kombinationer, og med introduktionen af Dreamy Moon og Sweet Nectar, er sengetøjet nu tilgængeligt i fem drømmende nuancer og med små, broderede emblemer, som hver især repræsenterer en særlig stemning, der relaterer sig til livet i sengen. 

Det broderede emblem er forskelligt fra hovedpude til dyne, men danner samlet hver deres lille fortælling. Med sin sarte, gule nuance, hvor hovedpuden er broderet med en yndig marguerit og dynebetrækket med en summende bi, afbilder Sweet Nectar fortællingen om blomsten og bierne.

Lad den dybe søvn tage dig med i et univers af søde drømme med Dreamy Moon sengesættet i cloudy grey, der prydes af et dekorativt måneemblem og en broderet sky i en glimtende stjernehimmel.

Dynebetrækket er lavet med skjult lynlås i bunden, mens pudebetrækket har kuvertlukning for ikke at have hårdt materiale, der kan genere. Vendes broderierne nedad har man et enkelt, ensfarvet sengesæt. Sengesættet kommer i en fin pose med snoretræk, samt broderi, der refererer til sættet indeni.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere