30.08.2018  |  Interior  |  Dekoration

Display til lyd og billeder

Ny opbevaringsløsning udstiller LP’er eller magasiner og udsmykker væggen.

Display hylderne fra Rath og Stok er opbevaringsløsninger til magasiner og LP’er, men samtidig giver glasfronten brugeren mulighed for at udsmykke væggen med de ofte meget æstetiske forsider på favoritmagasinet eller yndlingsvinylen.

Display Read til magasiner er lavet i en elegant og stærk formfinér, som man kender det fra designstole. Hylden fås enten med lys eg, sort- eller hvid-lakeret bagside. Glasset er lavet i hærdet diamantglas, med bløde afrundede kanter. Læderstykket er i ægte kernelæder. Hylden monteres simpelt på væggen uden synligt ophæng.

Rath & Stok er en ny dansk designduo som skaber møbler i den skandinaviske designånd. Rath & Stok er også historien om to venner, der til en privat pladefrokost i 2016 blev enige om, at markedet ikke bød på opbevaring til vinyler, som forenede æstetik og funktionalitet – og sådan blev Displayhylden undfanget. Siden er Display så også blevet tilpasset i en version til opbevaring af magasiner.

De to venner er Kaspar Rathje og Jesper Stokholm, der henholdsvis har baggrund som teknisk designer og designingeniør. De deler desuden en passion for det jordnære og analoge. Visionen med Rath og Stok er at skabe et brand, som omfavner oaser i en hektisk online tid. 

www.rath-stok.dk

-SSK

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere