14.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Direktørskifte hos Wendelbo

Lars Wendelbo overlader direktørposten for design- og møbelvirksomheden Wendelbo til Christian Ernemann, der bliver ny CEO med virkning fra 1. oktober 2020.

Wendelbo får ny CEO når Christian Ernemann fra 1. oktober overtager stafetten efter mangeårig direktør Lars Wendelbo, der hermed tager endnu et skridt mod en mere tilbagetrukken funktion i den virksomhed, som har været en vigtig del af han og familiens liv i mere end tre årtier. 

Lars og Christina Wendelbo, der i godt 30 år har været indehavere af Wendelbo, indgik i 2019 et partnerskab med kapitalfonden Maj Invest og skrev samtidig drejebogen for en fortsat karriere på de indre linjer. 

Som konsekvens af den nye fælles strategi, overgav Christina Wendelbo for et lille år siden ansvaret for Wendelbos økonomi til en ny CFO, og sidder nu med ansvaret for HR og administration. Nu er det så Lars Wendelbo, som med sindsro overlader ledelsesansvaret til Christian Ernemann, der kommer med stor erfaring inden for møbelog interiørbranchen – senest som salgsdirektør for Muuto gennem 8 år. 

Christian Ernemann har en stærk salgs- og markedsmæssig baggrund. Samtidig har han en personlighed, som matcher virksomhedskulturen hos Wendelbo, udtaler Lars Wendelbo, der ser frem til samarbejdet - og til at fortsætte den positive udvikling af Wendelbo med en ny mand ved roret:

”Jeg har ingen planer om pensionering, men vil bruge mine kræfter på at arbejde med nogle af de områder, jeg brænder mest for: Produktudvikling, kontakten til danske og internationale designere - og ikke mindst produktionen på vores fabrik i Vietnam,” udtaler han. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere