07.05.2021  |  Furniture  |  Table top

Det ultimative hjemmekontor

Hjemmearbejdspladsen er blevet mere relevant end nogensinde. De fleste danskere har en computer, og det er nu engang mest behageligt og sundest for kroppen at sidde ordentligt, når der arbejdes på den. 

Altid gennemtænkte String Furniture har naturligvis nogle rigtig gode og fleksible løsninger til den lille arbejdsplads, som nemt kan integreres i hjemmet, selv om pladsen er trang.

String Furniture's Works elementer rummer både en arbejdsbordplade, som nærmest er en dybere hylde end de øvrige i reolsystemet, et helt integrerbart bord, som også kan bruges som spisebord, og et klapbord, som i sin enkelhed er en bordplade, der kan klappes ned og gå i et med fronten på det øvrige reolstystem. 

Derudover er der nærmest ingen ende på udvalget af praktiske accessories i form af magasinholdere og beholdere til diverse andre kontorgenstande, man kan få brug for - lige til at hænge op i systemet. Gennemtænkt og genialt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere