08.08.2019  |  Dining  |  Table top

Det uendelige blå

Royal Copenhagen præsenterer nyt stel designet i samarbejde med arkitekt Bjarke Ingels, designer Lars Holme Larsen og designfilosof Jens Martin Skibsted.

Det nye stel er tydeligvis inspireret af Royal Copenhagens historie, og selve motivet og navnet på stellet er baseret på de tre karakteristiske bølger, der igennem alle årene har præget Royal Copenhagens signatur. De tre bølgelinjer symboliserer Danmarks tre største vandveje; Øresund, Storebælt og Lillebælt. Men samtidig er det nye stel også meget anderledes end majoriteten af den historiske virksomheds porcelæn, der oftest er dekoreret med blomstermotiver. Den blå farve der ligeledes er karakteristisk for Royal Copenhagen synes også at være mere moderne og i tråd med tidens trend.


Det nye stel kommer i handlen til august og består bl.a. af tallerkener, skåle, kopper, serveringsfade, karaffel og en tekande.

www.royalcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere