02.09.2020  |  Dining  |  Food

Det perfekte par

Holder man af friskbrygget aromatisk kaffe eller te, er Brew-It-serien fra Rig-Tig et godt valg.

Serien er designet af Francis Cayouette og består af en stempelkande og tebrygger i glas i et smukt og enkelt formsprog, der indbyder til brug og ser smukt ud på køkkenhylden.

De to kanders tilhørende bordskåner har en diskret størrelse, der ikke fylder mere end selve kandens bund, og sikrer at spisebordet eller sofabordet ikke tager skade underbrug. 

Når kanden ikke er i brug, kan bordskåneren hvile på låget, så den altid er lige ved hånden, når det er tid til en kop kaffe eller te.

Stempelkanden er baseret på det klassiske stempelkandeprincip, hvor kaffen brygges på simpel vis men med garanti for en velsmagende kop kaffe.

Tebryggeren er udstyret med en stop-brygge-funktion. Når stemplet trykkes ned, stoppes der for vandcirkulation til tebladene, hvilket sikrer at teen stopper med at trække, så snart stemplet er helt i bund. 

Derved undgår man bitter te og dryp fravåde tebreve. De gennemsigtige kander giver desuden mulighed for at man kafølge med i bryggeprocessen.  

Kanderne er produceret i borosilkatglas, en glastype der kan modstå meget høje temperaturer og tilmed har en høj isoleringsevne. Skulle uheldet alligevel være ude, kan reserveglas tilkøbes, så kandens levetid forlænges til gavn for pengepungen og miljøet.

-HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere