29.01.2019  |  Interior  |  Belysning

Det nye år bliver fyldt med farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er blevet en trend at indrette sit hjem, sin butik eller sin restaurant både hyggeligt og smukt. Der skal fornyes, trends skal følges – men personlighed er lige så vigtig, og her er farver en oplagt faktor.

Det er blevet en trend at indrette sit hjem, sin butik eller sin restaurant både hyggeligt og smukt. Der skal fornyes, trends skal følges – men personlighed er lige så vigtig, og her er farver en oplagt faktor. Det behøver ikke være en kæmpe farveeksplosion, hvor alt er lilla eller grønt. Det handler ofte mere om at vælge en neutral base, der kan kombineres med enkle objekter i flotte farver. 

Farver er begyndt at bevæge sig ind i flere rum. Det er ikke kun i opholdsrum som stuen, at der dekoreres med hele farvepaletten. Rum som køkkenet er især blevet en arena for mange spændende nuancer. Mange er måske lidt ”bange” for at købe et knaldrødt køkken eller vælge helt grønne skabslåger. Alligevel ses det, at farver bevæger sig ind i køkkenet, ved at et hvidt, ensfarvet eller lidt dæmpet køkkendesign suppleres med farverige lamper, stole, planter og andet interiør.

Hvorfor bruger EBB & FLOW farver i deres designs?

”Farver er en måde at udtrykke sig på og en måde at vise personlighed på og skabe forskellige miljøer med stemning. Mine designs er en blanding af en enkel nordisk designtradition og en farverig og opulent britisk stilart. Det er især glaslamper i mundblæst glas i mange transparente farver og levende stofskærme. Med dem vil jeg gerne give vores kunder mulighed for at skabe varme, miljø og at skille sig ud, samtidig med at de bevarer et rent og eksklusivt design i deres stue, på deres kontor eller i deres restaurant” siger EBB & FLOW designer Susanne Nielsen.

Tiltræk kunder med farver!

EBB & FLOW forventer, at farver, lys og miljø i det nye år vil bruges mere og mere af både internationale og danske butikker, showrooms, restauranter og hoteller. Netop for at tiltrække kunder og besøgende. Og det er ikke kun et farverigt butiksvindue, indgangsparti eller entré, som det handler om. Farverige lampedesigns er med til at gøre dit åbne miljø mere hyggeligt og rart at opholde sig i. De kan fuldende helhedsindtrykket af din kundeoplevelse, hvad end du forhandler køkkener, tøj eller kulinariske oplevelser.

Mere fra EBB & FLOW ApS

EBB & FLOW ApS

www.ebbandflow.dk

EBB & FLOW designer og producerer dekorative og funktionelle lamper. En kombination af klassisk britisk og moderne nordisk stil samt en passion for materialer som glas, krystal, metal og stof resulterer, i en stil der tilfører moderne kant og farverig dybde til din belysning. Ebb & Flow er en dansk virksomhed med kunder i over 40 lande verden over. Gennem webshop,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere