27.01.2021  |  Interior  |  Accessories

Det florale univers

blomst, der er en af Royal Copenhagens nyeste kollektioner og oprindeligt introduceret som spisestel, bliver nu udvidet til interiørdesign, og dette forår præsenteres to vaser med håndmalede blomster, der har sin helt egen poesi.

Nu udvides blomst-kollektionen med to vaser. En ‘åben’ vase til både mindre og større buketter, hvor motiv af delikate dagliljer i både knopskud og fuldt flor omkranser vasens markante sekskantede formsprog. 

Blomstrende snerle pryder den anden nye vase i kollektionen, som har et rundere formsprog, der forlænges og afsluttet på elegant vis med en smal åbning. Det gør den oplagt at bruge som dekoration med enkelte blomster, der er med til at skabe et unikt og sofistikeret udtryk. 

Begge vaser har en stor detaljerigdom og er dekorative også uden blomsteranretninger. Begge vaser i blomst er unikke pga. særlige maleteknik, hvor hver enkelt strøg har små forskelle i farven. 

En anden ny tilføjelse til blomst er to små poetiske og dekorative kopper uden hank. Det håndmalede motiv for disse er en passionsblomst i sine to livsstadier: som knopskud og i fuldt flor. Kopperne sælges i sæt – som en samlet blomsterfortælling.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere