19.05.2021  |  Dining  |  Table top

Det farvestrålende bord

Dæk sommerens bord i en uhøjtidelig og festlig stemning med overdådig pynt i glade, æstetiske farver fra Kodanska. Ved at tilføje kontrastfarver skabes et gennemført og harmonisk udtryk på sommerbordet, hvilket også giver plads til ekstra kreativitet og leg.

Kodanskas kreative og smukke glasdesign skaber blikfang, personlighed og tilføjer borddækningen et farverigt twist. De ekstravagante 'Flow'-vandglas i smukke farver, striber og prikker kombineret med Danish Summers elegante sortiment binder ethvert sommerbord sammen.  

De smukke vaser, glas og kander skaber til sammen rammerne for en sjov, spændende og frisk borddækning. Brug komplementerende farver, og suppler med pynt såsom servietter og blomster i samme nuancer. Det skaber en fin sammenhæng og er roligt for øjet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere