07.07.2014  |  Kitchen  |  Udstyr

Det er hot at støde sine krydderier selv

Med Zwillings nye morter og tilhørende støder er det en smal sag at støde sine krydderier selv.

Den gedigne morter fra Zwilling er i sort granit ligesom støderen. Designet er stramt og minimalistisk og glider smukt ind i de fleste køkkener. Det solide materiale gør morteren professionel og topeffektiv til at støde alt fra hårde krydderier som peber, fennikelfrø og spidskommen til friske krydderurter, såsom koriander, hvidløg og friske sommerbær.

Der fås ikke bedre pesto, end når den laves af friskstødte krydderurter. Den kompakte støder ligger perfekt i hånden, og en blød beskyttende ring i bunden af morteren forhindrer, at køkkenbordet ridses, selv når der bliver gået hårdt til den.

Med den nye morter fra Zwilling skal der ikke så meget til for at forny madlavningen.

www.zwilling.com  

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere