11.12.2020  |  Interior  |  Dekoration

Designets musik

Danmark har flere ikoniske lysestager i klassikerarkivet. Et af de måske mest markante er Max Brüels ‘Jazz’, der, som navnet antyder, emmer af både arkitektur og musikalitet.

Nu ser designet igen dagens lys. Bag relanceringen står Karakter, som tidligere revitaliserede den ikoniske Lyngbyvase. Med Jazz vil virksomheden endnu en gang sætte fokus på kultdesign med kant.

Kunstneren Max Brüel designede i 1961 den skulpturelle lysestage – et håndværk, der kan kombineres i flere højder til et enkelt og elegant tableau med eller uden lys i en fascinerende silhuet.

Max Brüels unikke design udmærker sig også med sin legesyge tilgang til lyset, der skal tages helt bogstaveligt. Tro mod det originale forlæg er Jazz nemlig konstrueret af flere dele, der kan skilles ad og sættes sammen efter behag, så stagen får præcis den højde, der passer i indretningen.

Det tidløse stagedesign lanceres i to varianter – original messing samt sortlakeret – og ved købet medfølger top, bund og stang i tre længder, som gør det muligt at skabe en lysestage på henholdsvis 10,5 cm, 15 cm eller 28,5 cm.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere