25.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Designbrands i ny konstellation

Designvirksomhederne Andersen Furniture og Muubs sammenlægges den 1. oktober i ét driftsselskab under navnet Design Concept Denmark.

Fra den 1. oktober vil Andersen Furniture og Muubs blive drevet som ét selskab under navnet Design Concept Denmark. Ejerne bag det nye selskab er den samme ejerkreds, som i dag står bag førstenævnte designvirksomhed.

De to brands bliver drevet videre som to selvstændige og sideordnede brands med hvert deres udtryk og stilart og vil fortsætte på de nuværende adresser i henholdsvis Tjørring og Søften ved Århus. 

Bent Povlsen, som er grundlægger af Muubs, vil være tilknyttet firmaet på konsulentbasis i design- og udviklingsmæssig sammenhæng. 

Poul Frandsen, der i dag er administrerende direktør i Andersen Furniture, fortsætter som direktør i paraplyselskabet Design Concept Denmark og ejerne af Andersen er overbeviste om, at de ved overtagelsen af Muubs vil skabe synergifordele og samtidig fortsætte den positive udvikling af begge brands. 

Man opnår med Design Concept Denmark en omsætning på over 100 millioner og en medarbejderstab på mere end 50 personer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere