11.08.2017  |  Business  |  Branchenyt

Designbaseprisen uddeles på Formland

Designbaseprisen 2017 uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstil i Danmark. Det sker i forbindelse med pressearrangementet på Formland.

Det er igen tid til, at Designbaseprisen skal uddeles til den design- og livsstilsbutik i Danmark, der er mest innovativ og nytænkende. Det sker i forbindelse med pressearrangementet på Formland.

Prisen, uddeles i et samarbejde mellem Designbase og International Home + Housewares Show i Chicago. I 2016 gik prisen til Skagerak Flagship Store, og i 2015 vandt Illums Bolighus prisen.

Vinderen af Designbaseprisen er samtidig nomineret til den internationale GIA (Global Innovation Award), prisen, der uddeles i forbindelse med International Home + Housewares Show i marts 2018 og hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter, udvælger verdens bedste, mest progressive og innovative detailbutikker. En pris, som Illums Bolighus vandt i 2016.

I juryen sidder bl.a. danske Henrik Peter Reisby Nielsen, ReisbyConsult ApS og CleverBinder. Henrik Reisby, der har været en del af juryen siden 2010, ejede tidligere Inspiration H.P. Nielsen i Roskilde, og i 2006/2007 vandt han selv en GIA.

For at vinde Designbaseprisen og GIA skal butikken have en sund økonomi, og forretningen skal have kørt i mindst to år. De kriterier, der kigges på i forbindelse med udvælgelsen er den overordnede mission og strategi. Butiksdesign og layout, visual merchandising, displays og vinduesudstillinger, kundeservice og uddannelse af personale samt ikke mindst innovation.

Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbasetrofæet således også en rejse til Chicago til International Home + Housewares Show og GIA 2017 prisuddelingen til marts 2018.  

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere