26.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Designbaseprisen 2016: Nu skal Danmarks mest innovative designforretning findes

Hvordan ser Danmarks mest innovative og nyskabende designforretning ud i 2016? Det skal vi i løbet af den kommende tid finde frem til.

Designbaseprisen uddeles til den mest innovative og nytænkende butik inden for design, interiør, livsstil og brugskunst i Danmark lige nu. Vinderen af Designbaseprisen 2016 får æren og en smuk skulptur, der overrækkes på Formland i august.

Samtidig nomineres vinderen af Designbaseprisen til en GIA Award - Global Innovators Awards. GIA-priserne uddeles til seks af verdens mest innovative livsstils- og interiørforretninger i forbindelse med International Home + Housewares Show i Chicago i marts 2017- Når man vinder Designbaseprisen, nomineres og inviteres man til Chicago til uddelingen af GIA- Awards 2016.

For at vinde prisen i Chicago skal man arbejde målrettet med sine forretningsmål. Øverst i artiklen kan du som en start lade dig inspirere af billeder fra Illums Bolighus i København, der vandt Designbaseprisen 2015, og som dermed også er nomineret i Chicago i år.

Har I for eksempel:

• Indrettet butikken på en helt ny måde

• Udstillet jeres varer anderledes end sædvanligt

• Udviklet en ny måde at inddrage kunder på i købsprocessen 

• Markedsført jer på nye platforme eller andre parametre

Så indstil din forretning til designbaseprisen og kom med til Chicago.

Ved International Home + Housewares Show i Chicago kåres hvert år de forretninger som netop har gjort noget ekstraordinært i forhold til ovenstående parametre. Designbase arbejder tæt sammen med International Home & Houseware Association for at fremme innovationen i de danske design- og interiørforretninger. Hen over sommeren kan du læse mere om de spændende forretninger, der vandt i år.

Indstil din forretning her

Læs her om de sidste fire års vindere af designbaseprisen

Vinder 2015: Designbaseprisen 2015: Eksperimenterende og visionært i rammerne af et klassisk, nobelt møbelhus

Vinder 2014: Vinderen af Designbaseprisen 2014: Jeg er lidt af en designnørd

Vinder 2013: Det handler om balance

Vinder 2012: Vi vil være unikke i markedet

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere