29.09.2015  |  Business  |  Branchenyt

Designbase sætter fokus på stillingsopslagene

Stillingsopslag er værdiskabende indhold

Bolig- og interiørbranchen er i positiv forandring. Forbrugerne tør igen bruge penge på boligen, og det afspejler sig i branchen. Netop derfor forventes det også, at der skal ansættes mere personale i butikkerne såvel som hos leverandørerne. Det betyder flere stillingsopslag over de kommende år, og for at være på forkant med den udvikling, har Horisont Gruppen a/s, der står bag Designbase, nu indgået et strategisk samarbejde med Engell og Ko omkring netop salg af stillingsopslag. 

”Vi ser Designbase-målgruppen som et stærkt tilbud til stillingsannoncemarkedet. Indholdsmæssigt har man et solidt journalistisk fokus og har haft det i mange år, og stillingsopslag i et fokuseret journalistisk miljø, skaber værdi for læser og ikke mindst jobudbyder”, siger direktør Claus Engell fra annoncesalgsbureauet Engell & Ko, der i dag bl.a. varetager stillingsopslag for fagbladet Journalisten.

Stillingsopslag er værdiskabende indhold

”På nichesites som Designbase.dk er der brug for et højt flow af indhold, og stillingsopslagene hjælper os med at omfavne læsermålgruppen med endnu et tilbud af kvalificerende indhold”, siger adm. direktør i Horisont Gruppen og ansv. udgiver Rasmus Brylle og uddyber: 

”Vi har i dag ikke de fornødne salgsmæssige resurser til at fokusere på salg af stillingsopslag og med et opsving under opsejling, er der også flere stillingsopslag på vej. Derfor har vi valgt at etablere et strategisk samarbejde med Engell & Ko, som netop specialiserer sig i salg af stillingsopslag. Vi skal koncentrere os om at sælge annonceløsninger og medlemsskaber til annoncørmålgrupperne – det er det, vi kan. Salg af stillingsopslag er et helt andet game”. 

Horisont Gruppen udgiver foruden Designbase.dk også csr.dk, scm.dk og installator.dk, og samarbejdet med Engell & Ko omfatter alle fire medier, der alle henvender sig til beslutningstagere i dansk erhvervsliv.

Fakta

Hvis du vil vide mere om jobannoncer på designbase.dk kan du kontakte jobannonce-afdelingen hos Engell & Ko på 7734 6468 eller send en e-mail til horisontjob@engellogko.dk eller gå ind på www.designbase.dk/nytjob

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere