08.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

Designbase fylder 100 år

Vi har samlet branchen siden 1918.

Når Designbase udkommer med sit store messenummer til august, er det samtidig markeringen af, at det i 2018 er 100 år siden det første nummer af det fagblad, der igennem tiden har spillet en stor rolle i forhold at samle branchen, udkom i 1918.

Nogle 100-årige kravler ud ad vinduet og forsvinder. Det har Designbase bestemt ikke gjort. Tværtimod står vi i dag stærkere, mere moderne og fremsynede end nogensinde. Og vi samler stadig hele branchen både på print, på designbase.dk, på instagram og via vores nyhedsbrev – og siden 2017 desuden både i en dansk og en svensk udgave.

Når Designbase jubilæumsnummeret udkommer, ser vi naturligvis på tiden, der er gået, men ikke mindst ser vi fremad, for det er fremtiden, det handler om i en branche, hvor tingene går så stærkt som de gør i designbranchen.

Vi ser på, hvordan branchen vil tegne sig, vi ser på de nyeste tendenser, og vi ser på de mange nyheder, der bliver præsenteret på efterårets messer – ikke mindst på Formland.

Samtidig har vi hele to medfødselarer, vi skal tage pulsen på. Bjørn Wiinblad fylder også 100 år i 2018, og Pillivyut fylder hele 200 år – og er ”still going strong”.

Den verdenskendte arkitekt Norman Foster har skabt en ny serie for Stelton.  Den tager vi naturligvis et nærmere kig på, ligesom vi har talt med Michael Ring om baggrunden for samarbejdet.  Vi går tæt på, hvad læserne af Designbase kan opleve på såvel Formland som Formex og Oslo Design Fair, og vi portrætterer en række spændende virksomheder, der yder deres til den fremtidige design- og interiørbranche.

Så glæd dig til Designbase messe- og jubilæumsnummeret, hvor vi siger tak til branchen for 100 års godt samarbejde.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere