14.04.2015  |  Business  |  Branchenyt

Designbase er gået online

Vi har en spændende nyhed, som vi gerne vil dele med dig: vores hjemmeside designbase.dk er gået i luften!

Gennem artikler, nyheder og digitale showrooms vil vi skabe Danmarks væsentligste inspirationskilde for en dedikeret og professionel branche.

Pia Finne, redaktør

Vi har designet og udviklet, og det betyder, at vi nu med glæde kan præsentere dig for vores nyeste tiltag: www.designbase.dk.

På designbase.dk kan du få daglig inspiration om trends, info om produkter fra nær og fjern, masser af nyheder fra leverandører, stillingsopslag, branchenyt, reportager fra messer og meget, meget mere.

Designbase.dk afspejler kort sagt branchen. Derfor kan vi også sagtens bruge netop dine input. Hvis du har en spændende historie eller andre bidrag, som du mener, kunne være interessante for designbase.dk, er du mere end velkommen til at sende indholdet til redaktion@designbase.dk.

Som leverandør har du mulighed for gennem et showroom selv at bringe nyheder om produkter direkte på forsiden, markedsføre dine brands og designs året rundt, få flere følgere på dine sociale medier og meget andet. Du kan læse mere om et showroom her.

På designbase.dk kan du desuden oprette dig som bruger. Med en designbase-bruger har du mulighed for at gemme nyheder og produkter under ’dine favoritter’ og tage dem med dig overalt. Du kan oprette dig som bruger her.

Vi ses på designbase.dk – både på web, mobil og tablet.

Rigtig god fornøjelse ønskes du af Designbase-teamet

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere