21.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Design og mad forenes i sjove rammer på møbelmessen i Stockholm

Designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair skal skabes af den eksperimenterende designer Fredrik Paulsen.

Med udviklingen af Designbaren og skiftende designere som kuratorer fortsætter Stockholmsmessen med at udforske samtidens æstetiske og kulinariske udtryk. Designbaren er placeret i Victoriahallen, der ligger til venstre for indgangshallen og her skal en designudstilling og en toprestaurant fusioneres med scenen for Stockholm Design & Architecture Talks. Udtrykket bliver Tivoli-inspireret lyder det fra den uortodokse designer Fredrik Paulsen. Menuen vil denne gang blive sammensat af kokkene bag pop-up restauranten Garba, Marion Ringborg og Linn Söderström.

Sjovt og inspirerende

”Stockholm kan godt være trist i februar, så jeg vil transportere de besøgende til drømmende steder. Jeg har undersøgt den franske rivieras promenade, barer på de Baleariske Øer, Las Vegas’ kasinoer og forlystelsesparker, som Coney Island. Jeg vil gerne design et mødested, hvor folk føler sig velkomne og inspireret”, udtaler Fredrik Paulsen i en pressemeddelelse fra Stockholm Furniture & Light Fair.

Cecilia Nyberg, der er Project Area Manager på messen udtaler:

”Fredrik Paulsen’s design tackler vores tids udfordringer. Vi elsker hvordan han sætter spørgsmålstegn ved forbrug og hans evne til at navigere på grænsen mellem design og kunst.”

Stockholm Furniture & Light Fair finder sted 4.-8. februar 2020.

www.stockholmfurniturelightfair.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere