Design by DOG

www.designbydog.com

Om

Det er vores filosofi at vore produkter skal skabe glæde og oplevelser samt bidrage til at gøre dit hjem indbydende og stilfuldt. Vores tankegang er at vi vil give dig muligheden for at udtrykke dig gennem din indretning og på den måde gøre dit hjem unikt og personligt. ?Vi lader os ikke begrænse af trend, stilarter eller anden form for påvirkning. Vores holding er at godt design ikke er et s… Læs mere  

Om

Det er vores filosofi at vore produkter skal skabe glæde og oplevelser samt bidrage til at gøre dit hjem indbydende og stilfuldt. Vores tankegang er at vi vil give dig muligheden for at udtrykke dig gennem din indretning og på den måde gøre dit hjem unikt og personligt. 
?
Vi lader os ikke begrænse af trend, stilarter eller anden form for påvirkning. Vores holding er at godt design ikke er et status-symbol, men et udtryk for mod til at vælge det, der er med til at gøre dig og dit hjem unikt.
?
Vi bestræber os på at gøre en forskel i alt, hvad vi laver. Vi benytter således kun produktionsvirksomheder, der er med på den ide - at vi skal gøre noget godt for mennesker og miljøet.  Vi kan med god samvittighed love vore kunder, at vore produkter er med til at gøre en forskel på en god måde.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere