01.12.2021  |  Dining  |  Table top

Der er altid noget at skåle for

Nu er der igen nyheder i Zone Denmarks Rocks-kollektion. Denne gang føjes champagneglas til serien og et charmerende twister-glas med en letbuet bund. 

De elegante, mundblæste champagneglas har et højt, slankt bassin, så man kan nyde synet af de sprælske bobler.  De får selskab af det nye twister-glas - et lavt glas, der overrasker med sin buede bund, som let drejer på bordet.

Begge er designet af Mavro//Lefèvre i samme fine formsprog, som seriens øvrige glas. Champagneglassene fås i æsker med fire stk., men der er tre twister-glas i en æske.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere