01.09.2021  |  Dining  |  Table top

Den tredje generation

Den ekstraordinære følelse er i top når man dækker bordet med tallerkener fra Kodanska.

I april 2021 rejste Marie Graff og hendes mand Anders tilbage til Tjekkiet, hvor idéen til Kodanska opstod, og hvor produktionen af hendes populære produkter befinder sig.  

Med sig i bagagen havde Marie en idé til en ny kollektion, der har fået navnet 'Third Generation', og er designet med ønsket om at skabe en ekstraordinær borddækning og madoplevelse. 

Kollektionens smukke farver og levende spiralmønstre er med til at give borddækningen et farverigt og helt nyt, æstetisk udtryk. De nye, farvestrålende tallerkener kommer i forskellige udtryk og man kan se det håndværk, der går forud for de unikke produkter.  

Vælg en farvepalette af lilla, amber og blå for at skabe en harmonisk, men udtryksfuld borddækning, der passer smukt til sensommerens farver. Farverne på tallerkenerne vil alle variere, da de vil reagere forskelligt i forhold til den varme de bliver udsat for under processen. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere