25.08.2021  |  Dining  |  Table top

Den skinnende blødhed

Indhyld køkkenet i smukke pastelfarver med ny serie fra Rosenthal.

Denne august kunne den tyske porcelænsproducent Rosenthal præsentere sin nye kollektion ‘Velvet’. Kollektionen består af bordservice, glas og vaser, alle indhyllet i et skinnende pastelmønster, der favner en mat og næsten fløjlsagtig overflade. Afhængigt af synsvinklen og lyset ændres mønsteret og dets klarhed.

Velvet findes i to forskellige farver: Velvet Blue og Velvet Rose. Farveskemaerne er udviklet med specielle iriserende metalfarver, såkaldte interferensfarver.

Afhængigt af lyset skimrer farverne forskelligt og skaber en følelse af eksklusivitet og luksus. Alle farver er cadmium og blyfrie.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere