03.06.2021  |  Dining  |  Table top

Den sarte nærhed

Keramik fra Vildersbøll er designet og udført til at være både smukt, brugbart og holdbart. Dette gælder også farveskalaen. Støvede jordfarver står til at blive meget populære i 2021.

Inspirationen til Vildersbølls farveskala er hentet fra naturens egen farvepalette. Nuancer som vil lede tankerne hen på en harmonisk sandstrand, en frisk skovbund, en stille fjord eller en gylden kornmark.

Sarte pasteller tilføjer boligen et varmt og roligt udtryk. Brune farver forbinder mange med 70'erne, hvor de gav varme, hygge og jordforbindelse. Denne designtrend er igen vendt tilbage i takt med en stigende travl og hektisk hverdag, hvor neutrale nuancer i hjemmet er med til at skabe en afslappende atmosfære. Det giver en følelse af tryghed og harmoni, og giver sindet ro til at genoplade. 

Ved at kombinere brun og rosa får man et fint udtryk, som skaber harmoni og tilføjer ethvert hjem æstetik og personlighed. Vildersbølls sarte rosa udtrykker romantik, femininitet og balance.

Den brune farve er sensuel, følsom og varm, og tilsammen giver de to farver en følelse af ro og komfort.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere