11.05.2022  |  Interior  |  Dekoration

Den nordiske varme

Svend Hammershøi udforskede krukkekunsten livet igennem, men altid med de kraftige profileringer og tydelige riller som signatur, der har inspireret Kähler-universet af samme navn. 

Som en hyldest til den innovative kunstner og til de solmodne dage, der venter forude, udforsker brandet nu farvevejen på seriens glasvaser, som til foråret lanceres i en ny, valnødfarvet variant. 

Den varme, organiske tonalitet har stærke referencer til nordisk indretning, hvor træet ofte er et definerende materialevalg, og skaber samtidig dybde og kontrast, når de mundblæste vaser bruges mod boligens hvide flader og interiør.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere